- Όταν κάνουμε ξόρκι και η φλόγα είναι μικρή είτε από μόνη της είτε κατά την διάρκεια του ξορκιού σημαίνει πως το ξόρκι ΔΕΝ θα πετύχει
.
- Αν παρατηρήσουμε πως ο καπνός " παίζει " πάει να πει πως το ξόρκι μας δουλεύει - βγάλει " πυκνό " αλλά δυνατό καπνό που πάει δεξιά - αριστερά και σχετικά γρήγορα πάει να πει πως το ξόρκι μας βρήκε κάποιο εμπόδιο .
- Άμα δεις την φωτιά ( φλόγα ) να σηκώνεται προς τα επάνω είναι σίγουρο σημάδι επιβεβαίωσες στο ξόρκι
- Αν δεις μικρές φλόγες να πετάγονται από την φλόγα πάει να πει πως ένα ον είναι κοντά σου και σε βοηθάει να πραγματοποιήσεις με επιτυχία το ξόρκι .
- Αν κάνουμε ένα ξόρκι και ακούσουμε έναν ήχο σαν σπίθες από το κερί σημαίνει πως τα πνεύματα θέλουν να σου μιλήσουν ( συχνό φαινόμενο σε εμένα σαν μάγος / μέντιουμ )
Δυστυχώς αυτό ενδεχομένως να μην σας το πει κάποιος μάγος ή μάγισσα επειδή είναι καθαρά " μυστικά του επαγγέλματος " οπότε είπα να σας αποκαλύψω αυτό το μυστικό εγώ , για περισσότερες πληροφορίες ή για βοήθεια στείλτε μου προσωπικό μήνυμα .